Op Comfara.nl zorg je ervoor dat elke klant veilig en met gemak kan winkelen en betalen. Het proces begint zodra een klant besluit een aankoop te doen, waarbij hij of zij wordt doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving. Dit zorgt ervoor dat de online betaling veilig kan worden afgerond zonder zorgen over online veiligheid.

Het aanbieden van een breed scala aan gratis betaalmethoden maakt het winkelen op Comfara.nl toegankelijk en klantvriendelijk. Hierbij een overzicht van de betaalmethoden:

  • iDEAL: Hiermee kunnen klanten hun bestelling direct vanaf hun Nederlandse bankrekening betalen, wat het een handige optie maakt voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

  • Bancontact: Deze methode is vergelijkbaar met iDEAL en is speciaal beschikbaar gesteld voor Belgische klanten, waardoor ook zij gemakkelijk en veilig kunnen betalen vanaf hun bankrekening.

  • Creditcard: Betalingen met MasterCard, VISA, en American Express worden mogelijk gemaakt door de creditcardprovider Stripe. De SSL-verbinding zorgt ervoor dat de informatie veilig is en niet door derden kan worden ingezien.

  • PayPal: Een flexibele optie waarbij klanten direct kunnen betalen vanaf hun PayPal-saldo of een gekoppelde creditcard.

  • Klarna: Voor klanten die de voorkeur geven aan achteraf betalen, biedt Comfara de optie om via Klarna te betalen. Hiermee kunnen klanten hun bestelling ontvangen en binnen 14 (Nederland) of 21 (België) dagen na verzending betalen.

Veiligheid staat voorop bij Comfara.nl. Vanaf het moment dat het afrekenproces begint, bevinden klanten zich in een beveiligde internetomgeving dankzij de SSL-verbinding, herkenbaar aan het groene slotje in de browser. Dit garandeert dat transactiegegevens versleuteld worden verzonden en buiten het bereik van onbevoegden blijven.